Hesabımı sil / Delete my account

Hesabınız ve kişisel verileriniz silinir; biletleriniz ve randevularınız iptal edilir. Bu işlem geri alınamaz.
Your account and personal data will be deleted and your tickets and appointments cancelled. This cannot be undone.